Kookclub februari 2017
februari 2017
kookclub februari 2017
Voorgerecht : Polderaardappel met Gerookte Paling
aardappelen in blokjes snijden, opkoken,afgieten en op plateau laten afkoelen, p&z,olijfolie,pijpajuin,look,echalotte,chili
|
ingredienten voor 4p: 2 grote aardappelen pijpajuin,look,echalotte,chili,tomaat mayonaise,basilicum,4 filet gerookte paling |
Hoofdgerecht : Caribean Jerk Kip
kippebillen in geoliede schaal met vel bovenaan in oven 220° 15min. groentenassortiment : in gelijke stukken snijden, p&z,olie,look,in oven 20min.+alumiumpapier erover. rijstbereiding :olijfolie,chorizo,venkel,ajuin aanstoven,rijst erbij voegen, kipbouillon aantoevoegen, onder deksel 15min.
|
ingrediënten voor 4p.: 4 kippebillen marinade: gember,soyasaus,ketchap,ketchup,pilipili, bruine suiker,cocacola,p&z, groentenassortiment naar keuze, rijst,chorizo, venkel,ajuin,kipbouillon
|
Nagerecht : Pannenkoek Suzette
deeg : alles mengen tot een homogene massa saus: appelsiensap,boter,suiker laten inkoken flamberen met likeur naar keuze bv. grand Marnier
|
1 l. melk 50 gr bloem 3 eieren zakje vanille poeder appelsiensap,boter,suiker, likeur
|
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
- Prijs arrangement voor 2 personen
- Welkomsdrankje en alle toeristische informatie
- Ontbijt met tal van streekspecialiteiten
- Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
- Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag